Home Inclusive

Home Inclusive: Allt i matchande design för den riktigt kräsna.

7 olika modeller i denna exklusiva serie i inspirerande modern design. Dessa grindar och stängsel finns även i matchande garageportar och entrédörrar för att ge villan/fastigheten ett enhetligt intryck och framhäva dess karaktär. Denna serie kommer få grannarna att höja på ögonbrynen mer än en gång. I kombination med matchande entrédörr/förrådsdörr eller port blir helheten total. Tillverkat i ihåliga stålplåtsektioner med mönster från stilrent och sparsmakat till dekorativa infällda element. Dock alla i minimalistiskt smakfull utformning. Varmförzinkat korrosionsskydd + pulverlackering som går att få i alla Ral kulörer. 10 års garanterad rostskyddsgaranti. Minimalt underhåll krävs och sköts detta håller dessa modeller i många generationer framöver.

Home Inclusive är en modell som tagits fram för att matcha dels den moderna modemedvetna och för den som sätter kvalitet och funktionalitet högst på kravlistan.

Dessa modeller i sin unika design passar alla typer av byggnader från äldre sekelskiftesvillor, herrgårdar, slott, gårdar, hyresfastigheter, bostadsrättsföreningar, moderna villor, funkisvillor till offentliga byggnader och industrier osv. Endast fantasin sätter begränsningar…
Höjder från 0,8-1,9 meter som standard, beroende på modell. Specialmått enligt önskemål och överenskommelse.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!!