Lux

LUX – Ett okonventionellt sätt att designa och formge som förr i tiden

18 olika modeller i den exklusiva i kategorin smidesstaket i massivt stål. Tillverkat av stålstavar med ett tvärsnitt om 14x14mm. Varmförzinkat korrosionsskydd + pulverlackering som går att få i alla Ral kulörer. 10 års garanterad rostskyddsgaranti. Minimalt underhåll krävs och sköts detta håller dessa modeller i många generationer framöver.

Lux är en modell som tagits fram för att matcha äldre befintliga stängsel i mönster och spetsar, Många gånger kanske man behöver komplettera en inhägnad? Och då kommer garanterat någon av dessa 18 klassiska utföranden till pass för att finna något likande eller rent utav samma mönster och spets som på det befintliga.

Välj mellan 8 olika spetar/knoppar. Finns i utföranden med rak, konkav alternativt konvex överdel. 15 av modellerna går även att beställa som balkongräcken eller andra typer av räcken. Montera på tillhörande stålstolpar eller på befintliga murade pelare. Även beslag för träkonstruktioner finns som extra tillbehör.

Dessa modeller i sin unika design passar alla typer av byggnader från äldre sekelskiftes villor, herrgårdar, slott, kyrkor, lantgårdar, hyresfastigheter, brf föreningar, moderna villor, funkisvillor till offentliga miljöer osv
Höjder från 0,8-1,9m som standard, beroende på modell. Specialmått enligt önskemål och överenskommelse.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!!